MasterDaPain

köle Nar Pınar Ezgim

sadece sizin orospunuzum EFENDİM

Bugün de acılar ile sınandığım bir gün.
Bu acılar gökten yağmıyor elbette..Hatalı davranışlarım değişmiyor bazen. Offf Nar offff.

‘Tabanların ne durum da?’

Bal gibi de kaşınıyor demem lazımdı..
Unuttum ve Efendim’e günler önceki fındık işkencesinin izlerini anlatmaya başladım..Kaşınıyor demeliydim..
Cezam 5 defa terlikle kaşınan tabanlarıma vurmaktı.Odam da 2 adet terliğim var.Biri pofuduk ev terliği.Bir diğeri de korkunç platform tahta topuklu metal ağırlıklı bir terlik.Efendim eğer bir seçim yapacak olsaydı kesinlikle bunu tercih ederdi.
Ah o ayaklarımın çaresizliği.Deli gibi bir çırpıda inceledim tabanlarımı.Iskalamamam lazımdı.Cezamı telafi edip Efendim’i memnun etmeliydim..
Küütt diye ses çıkartıyordu terlik.Sesi duymasam belki acıyı da bir ölçek daha az hissederdim. 38 kemer darbesi almış ayaklarım terlikle daha mücadeleci oldu olmasına ama.. Yer yer şişmişti ayaklarım.. Bunu Efendim’e söylemedim..
Bir daha sorduğun da

‘Tabanların ne durum da ?’ diye
-Kaşınıyorlar Efendim dedim.

Mutlu bir köpektim artık..Aferin almak nasıl bir duygu bilmez kimse.Okulda denilen aferinle kelime yapısı olarak aynıdır esasında.Ama içeriği çok geniş bu kelimenin.AFERİN..
Efendim bu kelimeyi kullanmak için verdiği acılar kadar bonkör davranmaz..Ender bir kelimedir bu.Dünyanın en güzel ezgisini dinliyormuş gibi gelir işitince..
Mutlu bir köpektim.Geceye kadar da böyle sürdü mutluluğum..
Ama aptal bir köpeğim ben..Ortalık orospusu gibi konuştum..Nasıl böyle diyebildim..Belki de Efendim’e onu arzuladığımı söylemekten korktum veya utandım: Bunu şuanda bilemiyorum.O an ki tansiyonum çok düşüktü.Sadece onun orospusu olduğumu biliyor istiyor ama bunu anlatmaya çalışırken ucuz kelimelerle orospu olduğumu söylüyordum..Yalnızca orospu olmak yeterli değildir..

‘Sen elalemin orospusumusun!!’

Başlangıçta yanlış başlayınca insan bunun telafisi ancak bir cezayla mümkün olur..

‘2 mandal al ve beni bekle!’

Çekmecemde Efendimin emri üzerine bir düzine mandal bulunduruyordum.
Telefonla yüreğim ağzıma geldi..Pijamamın düğmelerini açıp bekliyordum..

‘O amın kime ait olduğunu öğrensin!’

Kekeme bir kancık oldum bir anda..Amımın sağ ve sol dudağını mandallayacaktım.Bu acı bana yeni bir yüz gibiydi. Soğuk ve kibirli bir yüz.Bacaklarımı açtım ve mandalları hissetmemek için baldırımı sıktım.Güç vermiyordu işte.Acıdan titremeye başladım.Nefes almak sanki lükstü..
Bir türlü sakinleşemiyordum..
Bunun üzerine kendime dokunmamı emretti Efendim.Emri üzerine kendime keyifle dokunuyordum. Acı uçup gitmek üzereydi ,aldığım hazzın bedenime hakim olmasıyla..
Ahh ben ne salağım.. Efendim bunu da planlamıştı. Nar Ezgim 2 mandal amında dururken 2 mandallada meme uçlarını sıkıştımak zorundaydı.
O acı uzaklaştığı yerden şiddetle üzerime tünemişti.Defalarca boşaldım.İnlememek için dudaklarımı ısırıyordum.Meme uçlarım ölesiye yakıyordu canımı.Acıdan kaçmak için amımı daha da şiddetli okşuyor ve sarsıntıyla boşalıyordum.Üstüste defalarca boşaldım.Ama acım geçmedi.Amımla oynarken mandallar birbirine ritmik bir şekilde çarpıyordu.Sabah kaçtığım sese şimdi pür dikkat kulak kabartmıştım.Meme uçlarım isyan ediyordu.Sol meme ucum kaydı ve minicik bir deriye tutundu mandal.Efendimden izin istedim düzeltmek için.. Ama düzeltemedim.aksine daha da fazla sıkıştırmıştım.Konuşacak durumum yoktu. Yalvarıyordum için için.Hüngür hüngür ağlamaya başladım. Efendim bunu umursamıyordu.Orospusuna haddini bildiriyordu. Sert bir ses tonuyla temizle şimdi o parmaklarını dedi..Elimin her noktasını yalayarak temizledim.
Amıma dokunmaya devam ediyordum.Çarşafım sırılsıklam olmuştu.Boşalacak halim kalmamıştı.Devam et diyordu Efendim..
Hıçkıramıyordum bile ağlarken. İçin için sarsılıyor ve göz yaşı döküyordum.Cılız bir sesle yalvarabildim..

-‘ DUR!! ‘

Elini temizle dedi Efendim.Güzelce tüm sıvımı yaladım.Bir yandan tuzlu göz yaşlarım da akıp konuyorlardı dilime.Mandalları çıkartmamı emretti Efendim.
Hala daha karşı koyamayacak bir halde sarsıla sarsıla ağlıyordum.Kendime gelmemi ve derin bir nefes almamı söyledi..
Toparlamamla kendimi ilk söylediğim şey;

‘Teşekkür ederim Efendim’ oldu..

Efendim bana kimin orospusu olduğumu öğretmişti.. Ağzım götüm ve amım Efendime aitti. Efendim bana bunu çok acı birşekilde öğretti..
Hala daha yaşattığınız şeyin etkisinden çıkabilmiş değilim Efendim.Yatağımda titrek ve nefes nefese bir haldeyim hala.

Teşekkür ederim Efendim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir